Wednesday, 28 July 2010

Pressure Swing

mood adalah agak tidak teratur

1. nak turunkan berat badan, cuba nak control diet.. tp asal weekend jer tak jadik n makan macam esok dah takde makanan.. so, nak salahkan weekend muahahhaha

2. nak run analyses secara teratur, tp keje2 untuk merenno umah adalah sangat menganggu jadual harian aku. so, dengan sendirinya aku akan mengganggu jadual machine aku sbb nak concentrate renno umah. sbb, target nak masuk before poser..sempatke? semua keje2 renno patutnya mula this week, clash la plak dgn machine yang sudah ku booking 3 bulan sebelum ni...adooooiiiii... semalam baru berkesempatan nak jenguk umah tu, iskkk... banyak gila keje nak kene buat sebelum masuk... tp alhamdulillah jumpa dah bakal jiran aku yang pompuan... nampak mcm peramah n baik errr.. at least as for my first impression la kan...

kalau jiran dolu2 first impression aku kat dia pun dah menambahkan dosa2 aku.. belum lagi lepas dia dah berlagak sengal ala macam-dia-sorang-masuk-syurga tu..

3. terdapat sedikit campur tangan berkenaan majlis makan2 sempena beday twins. aku dah la agak pack, stkt majlis simple kat McD ke mana ke, boleh la.. nak buat majlis busar2... harusla semua segenap condition nak kene amek kira. kalo takat merancang yang hebat2 and at the end aku jer yang penat, tak bole kot time2 ni. ok, bad mood di situ.

4. baju raya punn tak sempat nak gi beli lagi kain dia... takpe la, nak gi beli selipar barulah.. utk mengubat hati aku yang lara... hoyehhh hoyehhhh....


mana satu cantek colour dia??







and buat kesekian kalinya aku rasa, mmg aku ni menantu dalam kategori bunga tah* ayam :(.




tochehh


Photobucket

8 comments:

che'puan Idot said...

cheq ingat kaler bebiru tu cantikk aaahh. sgt cantik di mata aku yg tak gemar biru ni

p/s bday twins ko sama bday bapak aku..dua-dua aku takleh celebrate pasal ke seberang. ehhh, bajet macam puan supee ni akan jemput aku pi party??? lol...hehheheeh

SyidaGorjes said...

brown cantik!

Liyana said...

Kerja2 reno & pindah rumah mmg mengganggu schedule kerja 'sekolah'. I ni berdua aje dah pening pasal packing nak pindah, kalau you with families lagi mencabar, kan.

shuhada said...

akak gojes..

saya suka akak pakai yang coklat tu..sesuai ngan semua ni yang akak pakai.,.

dan ingat..beli pakai sampai lunyai...hahahaha

S.u.F.e.e said...

dot
kalo bende tu on, harusla aku jemput, rugi la kalo tak dpt '52' ye dak ngahahaha..*happy for u babe*

syidaGorjes
brown yang ala2 mushroom tu kannnnn?? *wink* ahkak pon sokaaa

Liyana
hehehe... agree with u :), u dah start pindah ke? kalo ngan family lagi la pening kapla, luckily barang2 furniture ai tak banyak, toys jer mashaAllah...

shuhada
hahahaha....mencik!! eiii... itu hari jual sbb sakit kaki tauuu..kalu yg ni pon sakit kaki, akak jual jugak... ko nak pre-book??

NadiahKhair said...

biru biru biru! ntah kenaper lately nih suke biru. tp brown pun cantik jugak. matching ngn sumer.

so amcm citer co-sv? dah setel? part lab tuh mmglah dugaan amatlah byk dan distractions juga amatlahhhhhh memeningkan. tp xpe..for the betterment of ur family.

part xnak makan tuh...sameeeee la kite. konon nak diet dan2 tulah ade org nak belanja makan. sunggoh xleh buat pilihan. :P

eh, we should have a cuppa sometimes. xsempatlah nak borak time kelas. tuh pun nasib si PSR xde hari tuh.

p/s: idot! congratulationsss!! jgn lupe open table yeah? :P

che'puan Idot said...

nadiah jom join mahjung, open table katanya!hehehehee
mekasih dear on your thought!
dkt sgt dah dgn upm, nenanti boleh jumpa u and supee sambil belanja cendol (kedekutla tu cendol aja)

p/s supee, jgn la marah aku buat co-blog author plak sini..

Anonymous said...

aku x leh pakai wedges croc ni...mula2 ok, lama2 sakit...aku ingat aku sorang, pastu sil aku pun complain benda yg sama...

aku=zura