Friday, 6 August 2010

Longchamp Le Pliage Red Rose





hi..

those peminat2 Longchamp Le Pliage, I have one Long Handle Large size in Red Rose to go... it's still in a plastic and sayang la plak nak bukak utk snap real piccas. But, u still can request if u really like to see its real pics.. hehe...




*this pic is googled
RM400 (excluding postage)
Long Handle
Large Size
Red Rose


I got only this colour as I bukanlah nak jadi penjual tegar LC.. just got this for extra... and rasa nak let go... hehe.. Kalo berminat in other colour, maybe buleh pegi ke Butik HS, I guess cikhana ada few colours left.

so!!! those yang nak beli this large size and long handle in red rose, do leave me a msg... and dont ask me about authenticity as I dont support imitation thingy.

Hurry!!


Photobucket

3 comments:

SyidaGorjes said...

cantiknya!
rasa mcam nak, tapi dah order kat kawan.
sgt temptingla ini offer.murah lak tu.
nape la akak klua n3 ni lambat, kalau cepat memang kita nak rembat!

Hana said...

SyidaGorjes..
hehe.. semua pun panggil akak ye.
hana dgn Sufee ni 1 batch :)

sufee,
terima kasih daun keladi,
lain kali boleh tolong promotekan lagi.

:)

SyidaGorjes said...

whooops!
sori!