Wednesday, 25 August 2010

The Polca Dotts



shian damia, got her chicken poxs..

beriya mommy wat beading for her baju raya... now she got an extra beads already elok2 jer pindah umah, the final closure is this award.. haihh.. pastu pusing satu putrajaya, satu clinics pon tadek yang buleh provide antiviral for the chicken pox.. nasib la, dah la on sunday utk scout around tak banyak specialist yg bukak, so darling.. bare with it! hopefully kene skali ni jer la... her daddy sampai 3x, horror ok!


this is day 5 already...


harini dah bleh main2 seperti biase dah..
cuma she still looks tired :(


and yang penting dah mula bercakap n senyum2 seperti biase dah...
alhamdulillah....



pening kepala mommy.. satu2 timbul..takpalah.. umah pon belum totally settle lagi. takpala slow2... cuma grill yang janji siap end of this month dah drag pegi first week of sept plak, nasib baik ada alarm umah. tapi, hopefully takde pape la, since depan belakang ada umah orang :), lega la sikit... takla setakut umah facing bukit tuuu.. aku kan penakut, no argument, mmg penakut.......



okeh la.. nt sambung citer

Photobucket

8 comments:

Che Kay said...

Aduhai, sian si chomel ni....(kesian jugak kat mommy dia yang jaga dia. =D )

S.U.F.E.E.N.A.N said...

alaaaa anok buoh den ni..cian diee..xpelaa dammi ye nk besa cmtu ler..cian tomot2 mama nih hehe..hugh and kisses for her..get well soon dear!muaach!

miz the mum too..xmo upload pic umah baru ke..nak tingut!

Baiti Mustafa said...

ala kesiannya damia!! hope she gets well soon..

Jubedz said...

ciannye Damia..xtra accesories
x pelah, ade lg 3 mggu sblm ry
sempat nk baik
pah tu, bleh la gaye spul0h ngn bj ry cantek tu ;)

aida said...

poor girl and poor mommy too since we mommies have extra work when our children are sick.get well soon little girl.stock up on vitamin e oil to sapu on the scars later.

Muslimah Perth said...

ala poor dear. get well soon. :(. sufee, ko take care tau. cian ko byk tul dugaan.

ZURAIDAH DAUD said...

salam perkenalan :P emmm cyannya budak comel ni baju raya dah cantik dah. btw tak per la harap2 kene sekali jer ni. so jaga betul2 klu tak nanti ada bekas lg susah :P

cik jijah said...

still so cute even penuh dgn the unwanted dots.. heheh.. get well soon damia :)