Tuesday, 10 August 2010

Twins Birthday


8th August
happy 5th birthday my beloved Danial n Damia...

Happy birthday darlings... May Allah bless u both with happiness and success in your life ahead...


Seriously rasa bersalah sbb tak sempat nak arrange any mini humble birthday party for them :(. mommy promise, when we completely move to our new house, we'll have one, together with Adam's day... and also our housewarming skalik. tskk... sibuk ngalahkan tan sri plak rsnya. luckily on that particular day, sempat bawak them makan2 and have a fun time at their playpark.. okay la tu, as temporary present.

lupa plak apa nama tempat ni..

seyes mak tak sempat. sibuk nak arrange pasal rumah. maklumla... akulah contractor, aku lah operator telephone, keje lagi. so, the following day (which is monday) I prepare few goody bags to distribute in their class, of course together with choc cake and pass it to their class teacher. just to make sure they have fun time with their friend as well. so, suruh their teacher amek gamba skalik. as far as I know, there are happy :)... alhamdulillah... lega sikit


this is their classmate... and obviously, Abam is the most tiny kid among them..
teacher selalu kata, Danial's biggest problem is that.. "he will always falls down as other children cant really see him"... camno mommy nak tolonnn??




yeah... we are twins.. we are identical twins..
good twins will never let their partner do bad things... ALONE!


AND


twins.. in my fav piccas!




sedar tak sedar dah masuk Ramadhan dah, mudah2han this time ibadat lebih banyak n lebih diberkati. sib baik persiapan raya dah settle awal utk kehkanak2 ittew. and rayer kali ni balik kampung ai... mak sukaaaaaaaaaaaa!!!

tocheh... salam ramadhan utk semua, mohon maaf andai ada tersilap kata etc.

Photobucket

7 comments:

Che Kay said...

Alahai shomel dia diorang! teringat masa cik sufee masuk kelas pertama kami part 6 diploma. Kata2 aluan yang diberi,"ntah sempat ntah tidak saya mengaja kamu semua". Dan ayat tu menjadi kenyataan sebab next week cik sufee dah masuk sepital. hehehe.

shuhada said...

kak..

nnt jangan lupa jemput me sekali tau time kenduri kendera tu...hahahahaha...

S.u.F.e.e said...

che kay

ouchh.... itulah dia penangan kalo tidak mendengar kata, sudah ada signage of abortion pun masih ada hati terbang ke holland lagi, pastu amekkkk, premature terus... hahahah


shu

bole2, ko nak tlg wat roti jala kannn???

NadiahKhair said...

Happy 5th birthday Danial and Damia!!
Semoga jadi anak yang soleh dan solehah to ur parents. Amin.

Beb,
I remember baca ur blog masa ur pregnant with them. Tak sangka skrg kita jumpe. :D

WaNNi said...

happy birthday DD. Rasa mcm baru je ke cambridge celebrate birthday diorng ni. Semoga sihat, bijak dan buatkan mummy n daddy ceria selalu.

KV said...

happy birthday twin! Hehe
Dan salam ramadhan utk che we kembe jugak. ;)

Anonymous said...

happy birthday damia n danial! apsal tetiba aku rasa aku yg tua..isshhhh!! -dila-