Monday, 16 August 2010

untuk Damia


sbnrnya baru baik dr serangan demam panas terlampau n sakit2 sendi, tahap takle tidur malam.. dah 2 malam takle tidur and sangatla miserable n tak terurus.. dah la nak pindah..

alhamdulillah, feel better when dpt baju utk damia. dr 2007 tak berkesempatan nak jahit manik kat baju kenkurung2, this time punyer raya, dpt juga merasa jahit sulam manik kat baju, tp utk damia jer la kan, sbb... first time try dgn beader ni, takut la plak tak lawa ke apa...





nak selamat, hantar baju baju damia dulu hehehe... takla jahanam baju aku kan.. tp, alhamdulillah, lawa :)

tocheh...


Photobucket

12 comments:

Che Kay said...

aduhai cik sufee, chomelnye!

mimi said...

Feee..

lawo ler... wat senirik erh?.. leh ler tempah kat ko erh?...

shuhada said...

patut lah senyap semacam mummy gojes ni...

get well soon kak..nnt leh gosip2 lagi...hehehhe..

Eti said...

wow... cantik and kemas.... raya sakan damia nanti ya... :-)

Baiti Mustafa said...

sufee..ko hantar kat mana buat beading ni?..bleh rekemen kat aku! (untuk raya tahun depan..sungguh advanced aku ni..0

Anonymous said...

cantik la..harga plak camaner?? bleh tak rekemen kat i :)

S.u.F.e.e said...

che kay

sapa yang chomel tu? ai ke damia hehhehehehe


mimi

leh, semua buleh tempah ngan aku... aku jahit sari dpt 16 pasang baju, takat baju nko satu, aku jahit tak smp seploh minit.. muahahhahaha

ko ingat aku tempah senirik...mi, ko ni saje je kan? hehe


shuhada

uish.. ko ni, tak abeh nak ajak akak wat gossip, dah la hari2 dpt 15% jer pahala tinggal hahahah


eti

tu la, mommy dia yang melepas nak pakai baju beaded!



baiti

muahahhahahahhaha

seyes terbaek punya plan, nt ko balik aku kasik detailsnyer yeh

zue said...

sufee,
chantek bangat! Sure terserlah gila kecomelan Damia yang sudah sedia comel... Can't wait to see her pic wearing this beautiful pinky baju kurung

jetsetter said...

OMg! cantikkk sgt!

eynda said...

Cantik sangat!! :-)

che'puan Idot said...

oit darlinggg

karang anak lagi glamer dari mommy karang!!!
sapa susah????

Che Kay said...

harus la baju tu yang chomel~~ hihi