Monday, 13 September 2010

Aku pun nak citer gak la..


Salam Aidilfitri untuk semua yang membaca dan juga yang terbaca blog ini heheh....

  • 2010 raya dekat my hometown - adalah sangat awesome ngehehe
  • tp adam kene diarrhea, shian dia.. dr one day before raya sampai harini masih lagi ckp sakit2 perut.. :(, beri tu jgn citer la.. mcm dah 3 lori pampers kene pakai..tskkk!
  • tahun ni, aku wat laksa johor jer, mommy aku wat nasik tomato
  • pastu muka plak naik jerawat dengan meriahnya, tula...gatal, sapa suh pegi stop contraception pill, pastu hormon imbalance... pastu jerawat mcm gila~padan muka
  • tak sempat nak posing banyak2, so gamba raya adalah tidak banyak
  • dpt biskut raya kegemaran, so order utk 6 balang skaligus! tamak ~spt biase
  • keje banyak gila bertimbun, tp masih lagi tahap malas berkoyan2 utk mula keje balik
  • iAllah akan ada open house or housewarming.. nt kite invite secara rasmi hehe
  • jalan nak balik KL jammed nak mamps*.. time ni la rs nak jadi perdana menteri, sbb nak buat proper highway to pantai timur
  • baru lepas kemas ghobok danial damia adam, akan ada mini SALE utk baju-bajuan baby
  • October iAllah akan dpt maid baru, hopefully semuanya dipermudahkan agar aku pun tak stress menopos dengan cepat
  • nanti nak make way raya to muar, melaka and sekitar KL :)
  • err.... tatau bila nak buat preparation yg menjurus ke arah conf bulan 11 ni nanti :(
  • aircond LG adalah sangat kambing and mnyusahkan orang
  • jom la layan gamba raya yg tak seberapa


anak pompuan aku yang selalu over acting

budak kechik diarrhea di hari raya

dadam and denden

mommy and damia... and laksa johor

me and my family...

mak and boyfriend :) yang dah tak brp nak kurus..opss...


lastly
selamat hari raya to all :)
maaf zahir batin


Photobucket

4 comments:

Che Kay said...

Selamat Hari Raya Cik Wan Kembang! =)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Pee..aku try skali contraception pill tu..tp mood swing tahap gaban-sakit kepala sakit pinggang &plg parah ari2 muka aku bertuka 'ijau' jadik incredible hulk!terus stop xsanggup mokcik dowh nak jadik 'vampire mengamuk' ari2..at last try implanon jelaa..safe n peace!heheh

S.u.F.e.e said...

che kay

selamat hari raya too :), jemput dtg umah kalu ke area2 sini


ann

implanon dok sakek ko wehhhh...aku horror yg ammat la.. acu try share citor teh

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Doklah..xsakit pn anestatik kn Ada xde rs apa pn ms tube itu dimasukkn dlm lengan kita.rs cam kene kute ke semut jah hehe..lps install bandage leklok kasik kemas barulah rs selesa berbanding letak handyplus jerk cm kwn aku kene-sgt x selesa!lgipun implanon xyah terikat dgn timing,sgt sesuai tuk mereka yg pelupa n sedikit nyanyuk serta malas byk mcm aku huahuahua..:D