Wednesday, 6 October 2010

Danial lagi and lagi..





Banyak sungguh dugaan, dimulakan dengan maid baru yg dijangka akan delay ketibaannya....

Maka, pertama-tamanya harusla mengambil alih keje2 umah secara total.. Mmg jadual harian agak padat, tskk.. Dah lama ada org tolong kannn.. Mmg la buleh buat jer semua keje tu, tp agak penat n smp time tido, takle nak lelap plak, nak mentelaah apatah lg, dah la nak present paper nov neh. (Soda la supi, xyah nk pura2 cuak kalo effort tu takde :p )

Disusuli plak dgn danial py health condition yg tak sbrp elok... Lepas kejadian ghodok telinga, kene plak serangan semput, asthmatic dia kerap plak menyerang bila balik mesya neh :(. Pegi ED ptrjy kene nab sampai 4x..fuhhh.... pahtu masuk ubat kot tangan plak haihhh...dahla td dia ada rehearsal utk annual concert :(





Meeting camelot?? apakah itu camelot? Hehe itu istilah utk kejiranan baru aiii..heheh..mcm nama apa jer hahaha. Rajin sungguh doran wat meeting utk kejiranan ni. Kumplan rukun tetangga dia agaknya dipegang oleh org2 yang sgt committed. So far, org2nya pun alhamdulillah peramah, baik2 jer and smgt kejiranan pun nampak cam kuat, siap ada potluck open house, meeting rukun tetangga la bla2.. Cumanya tak penah berpeluang lg nak join.

Pastu mlm ni ingat nk buat jugak la keje kat umah,persiapan2 menambah ilmu. baca sikit2... tp mata dah x larat nak bkak je, so lebih baik tido hehe

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

siannya daniel...dah ok blom?

-zura-

bing jie said...

Isyy...macamana dianya skang? aku nk g melawat nih..