Tuesday, 23 November 2010

Be Responsible





I will always have extra paints in my house. basically, my wall color is white. hehe. senang bai, anak ramai and bakat melukis sensorang ngalahkan artist! so, utk pastikan segenap ruang adalah senang untuk di touch-up, maka extra cat haruslah sentiasa ada. selain daripada cat, prektis menjerit dr tingkat atas juga banyak membantu apabila melihat pakar2 penconteng dinding rumah mula menunjukkan skills!

so, this time... damia seems has to re-paint balik all the wall deco hasil daripada nukilan seninya. mula2 kene cat kat konon2 nyer feature wall aku la kan...



pastu, kene repaint tang tangga plak, hehe.. time ni dia dah malas nak pakai baju...


apa-apapun, be responsible ye darling damia.. somehow nampak dia cam happy gila plak bila kene repaint balik dinding2 tu.. mcm tak amek pengajaran jer.. adeh la..


Photobucket

5 comments:

bing jie said...

P..sisa2 jetlag masih ada kah?

S.u.F.e.e said...

walawehhh jan

gila la aa, this time badly jetlaged!!

Muslimah Perth said...

cute. and yes, aku tak rasa dia dpt pengajaran. everything to them is fun. except time out of course ;p

S.u.F.e.e said...

ye aa sher

aku tak rs dia regret pon!

ieda said...

cam kenal jah apron tu :D