Thursday, 18 November 2010

Nak tulis jugak




lamanya tak mengomel di sini, dah la still jetlag.. cehh..padahal mmg suka tidur lebih masa pun, ehehe... eh tak2... seyes ni, saya skrg perlukan recondition urat2 saraf and badan sbb penat sgt lately ni..

tp, disebabkan rindu nak menceceh2 seolah2 mcm banyak masa and menjadikan blogging adalah priority :) di kala perlukan rehat ini, maka harus juga ku buat new post utk blog yang makin lama makin usang neh. tapi takbole panjang... ada 3 report kene hantar, kene gearing dr skrg, dah tiada pilihan lain! melainkan retails therapy work work and work....

tp sebelum tu, kite do some divertion as always before start focusing on our task, anda setuju? hadirin dan hadirat yang saya hormati sekalian... warming up itu perlu... so, tak perlu rasa bersalah bila ter'google' bende2 sampingan sebelum mulakan keje2 hakiki, ingat... warming up adalah satu keperluan.. agar kite tidak cepat mengantuk percayalah.. kalo mulakan dengan bismillah and start google2 ayam dulu... nescaya kitai tidak akan cepat mengantuk bila sampai waktunya, lebih2 lagi bila ada concrete reason utk tambah koleksi barang2 anda... lebih efektif kalo ada rakan sekerja utk berkongsi pendapat, perlu YM skali kasik cukup rempah..... and jgn lupa utk minimize window kalo ter'warming-up'lebih masa hehe



note: sapa2 yg nak smbg phd toloooooong la fikir masak2..
yang penting kene happy.... btol tak?


so, mari kite bercakap tentang bende happy saya yang paling kerap terlintas di kepala saya skrg. ianya adalah shawl benazir!! kenapalah ia adalah sgt gojes and berada di carta keutamaan lately ini? materialnya yang lembut and comfie bila pakai terus bajet anggun and terus amek gamba dari sisi utk cover gemuk telah menjadikannya sbg item wajib ada sebelum wiken ini menjelang... hrm... tp.. ada perasan apa2 tak?

hadoila... adalah sangat sengal bila pakai shawl benazir terbalik secara mutlak, tp masih tak sedar2 diri... haishhh... rs kurang gojes bila sekejap2 kene gunting benang2 yang terkeluar, mula la merungut shawl low quality bagai....



ok, jom keje..


tocheh

Photobucket

3 comments:

Baiti Mustafa said...

shawl benazir apo pulak ni wehhh..tak terhikut dah aku ngan trend skang..

NadiahKhair said...

yaaa...shawl benazir tuh mcm mana and kat mana nak beli? :D

bing jie said...

betul2...aku pun rasa terpanggil utk mencobanya