Monday, 27 December 2010

dekat2 jer..


where do we spent time last weekend?

start with Jehan and Acap solemnization at Dewan Sri Endon, hehe wpun lambat bajet2 VIP tp kami tetap tiba.. sampai lambat la dpt amek gamba ngan bride n groom kan?kan? jehan was my junior dkt wolfson coll, cambridge. So, met acap once when we was in cambridge, time tu acap lain sikit... hehe.. sorry ye acap, takpa... skang dah slim melim kan?kan?kan?

congrates to both of u.. sama chantek n sama padan, mabeles!
si jehan ni, without make-up pun gojes abis dah, lawa sungguh!

with zue... also jiran tetangga dekat cambridge dulu. hehehe.. maintain je dia, haku jugek yang mengembang tak tentu pasai..huhuhu

cuba nak amek gamba bersama, namun gagal berposing secara gojes apabila sibuk nak mengawal ketiga2 ashkar yang berkeliaran
p/s: zue, gamba kite sekali ngan brides n groom pun takde yang lawa :(

lagi satu best mai last2 ni, dpt peluang pilih door gift hahaha.. sungguh tak 1malaysia!


and.... next place was...... critter land, ala... yang dekat2 the mines tu. so far, the cheapest indoor palyground compare to MegaMall ke Bangsar Village or Great Eastern Mall punya kids wonderland. pastu, yang penting less pack and the play area is quite spaces...

bising gila bende ala gun ni..seyes tak kelaka ok!




lastly,

anak-anak ku sgt gumbira... mak n apak yang melepek nak kejar...
sudahnya lebih banyak duduk dari berdiri... ngeee...






selesai cerita hari sabtu... tochehhhh...

Photobucket

2 comments:

dd said...

hi sufee.. if u dont mind to share brp ye fees masuk sini... thanks.

PRETTY MUMMY said...

:-) happy dapat jumpa mu and anak2...