Monday, 27 December 2010

End Year Update

semua orang pura2 sibuk ke aku jer yang mcm takde arah tuju 2-3 bulan minggu ni? macam2 bende dalam kepala..

skrg adalag berdebar menunggu bibik baru yang bakal sampai, kononnya before new year. heh. maka bermula lagi la sesi suai kenal.wpun sbnrnya sudah tune dengan kdaan tanpa outsider di dalam rumah, namun preference lebih tinggi untuk mempunyai helper memandangkan nursery dekat2 area rumah ku adalah tidak convincing enough.

perkara kedua yang sentap adalah apabila org2 sship yang sengal yang tiba2 mintak aku htr report yang terang2 aku dah htr sebelum ni!! buat keje la hoih... asal tak jumpa je nak gertak orang. tu alasan nak potong gaji aku lagi la tu.

and really look forward to short gateway sebagai upacara penutup cuti sekola anak2. how time flies.. next yr, twins dah nak masuk 6 yrs old pre-school. Dadam plak dah nak masuk 3 yrs old dah pun... cepat sungguh masa berlalu...




in 2009....











and when approaching 2011...




my twins...





and cheecky dadam!!


how they've grown up...







tochehh...



Photobucket

1 comment:

Asmida said...

selamat tahun baru, ya habibi!! all the best utk 2011 dan tahun2 seterusnya. hugs n kisses utk baby dadam (fav aku tuh, comeyyy).