Friday, 3 December 2010

Eye Catching

mcm berkenan la plak...

*pic is googled, tp ni mmg model fareeda yang gamba dia lagi besau dr bangunan pkns tue.. wakakaka..anyway..she's so gorgeous ok!


hrmm.. mcm mana neh.. berknan juge..
tp tak penah lagi try pakai tudung2 fareeda ni
apa lagi yg style yang belit2 berserta awning..
takut aku tergedik2 ayam jer..
gi butik dah banyak kali..tak beli2
pegi kali kedua, terus tempah..tak agak2.. berlayer2
dah tempah, tak amek2 lagi before raya lagi
sbb apa tatau hehe.. sumpah layak kene lempang!!
resit pun dah ilang ntah ke mana..


fikir2..


Photobucket

4 comments:

naza said...

eh mmg cantik laa..brp harga tudung mcm ni..nk tempah gaks!! hehe..

WaNNi said...

cantik la. bila dh try buat la review.

CM said...

beb mmg cantik ni. aku pun kenan tp tak sempat nak g try kat kedai lg. kdg tgk model cun ni pakai mmg cantik. bila kita try takut kot jd cam langsir scallop plk kan.huhu

green apple said...

cantek model ni.
kalau dah cantik tu, pakai serkup style nenek2 kita pun tetap cantek.