Tuesday, 25 January 2011

Back on track

Jangan buang masa wahai cik supee

cepat betul lupa, lalai sungguh
hargai masa wahai supee
wake up sufee, gearing up!!!
stop wasting your time surfing la, baca blog maskancil la ape la
dont be in that comfort zone for too long
be on track pls
bukan senang to be the top one
banyak usaha, bukan banyak tawakkal
haihhhh... cepattttttt!


*eh aku ada sebab la...


reasons behind the scene:

1.ni org cuti raye cina, ko pon sebuk nak beraya, plan bagai
2. CO2 aku tak sampai la noks, mcm mana nak wat keje
3. work st tak abeh pindah lagi, cmna nak start writing~ huh sumpah layak makan penampo
4. nak beli make-up base baru, by channel~nadiah: ko la ni memandai nak bagi idea tu, aku dah tak tenteram noks
*psst, nt teman aku gi beli aci kaaa??


tapi..tapi tapi.....................
saya dah set target tawww
akan jadi rajin lepas dpt make-up based n miyagi
sila akan jadi rajin... akan pastikan objectives achieved
wpun banyak membuang masa
walau objective banyak bebenau..
heh.. target aku tinggi sgt, maybe bleh kurangkan sikit.. hehe..kot!
but howww? howww.... walawehhhh
yes, u can start to panic lalallalalal
wake uppppppppp......

ok2, susun balik, replan for your work schedule babe
*apsal laaa aku sambung study aku...ouwhhhh, sgt



STRESS untuk hari ini sbb tak buat apa2, hehe



p/s: nadddddd.... teman aku carik MUB plssssssssssssss





Photobucket

2 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Yeahhh...aku ade geng! Give me ten!
*lepuk muke senirik

Moh kite sesama memeroyankan diri!Uwaaa..rasa nak larik..tapi tak tahu arah nak ditujui...help!!!

NadiahKhair said...

aku xde hallll! bile?

nanti ko xstress xbuat keje ke? hahahah

jom jom jom!