Wednesday, 19 January 2011

Rasa tak tenang

sebabnya...

1. hati agak kurang tenteram... sbb dpt tahu ada unwelcome reader to this blog. Blog ni pun ada org nak baca ke, bukan ada info2 yang benefial pon...perhalkan?? ingat nak privatize jer la (hek ele mcm la ramai nor readers!). well.. will think about it. But I know that I hate it.

2. rs mcm nak beli ipad, hehe.. rs mcm perlu je. best kan kalo ada ipad (best ke tak best?), buleh baca journal sebelum tido, kiranya santapan akhir sblm tutup mata, ilmu terus meresap dalam kepala gitu, sbbnya baca sambil baring huhu

3. tak sempat2 lg nak pindah work station. dah dpt proper work station ~ good to start my report writing.. pehh.. (sangat la). I really2 need to gear-up my work... come on sufee!! ada sapa2 yang ada ubat rajin buleh kasik sama aku.

4. masih belum finalize dengan supplier. mcm nak buat kitchen cabinet, tp tak sempat nak finalise design dapur lg neh.

5. tatau lagi bila waktu yg sesuai. ada plan nak balik kamfung ku. lama jugak dah tak balik. hrmm.. kene wat list makan2 neh. tp bilanya nak balik nehhhh

6. saya nak beli keretaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tp kereta apa ye? haishhh. bajet agak limited. itu juga keperluan. oyea, smlm sempat komplot dengan MIL, teman dia pegi beli carpet, perkh..


terus pancit tyre kereta, nampak sangat kurang berkat di situ sbb aku pon nak beli juga tanpa consult cik suami.. ngeh ngeh, sumpah tak pernah reti nak tukar senirik!!



tima kaseh abang tyre, dah la charge haku 5 hengget jer, terbaik la abang tyre!


Photobucket

7 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hooh..sape plak unwelcome reader tu..aku kah..?hahahah..no worries la fee..dia dtg buat kacau ko sembur jerk ngan ridsect..kasik dia ko cept..but pls..do not privatising ur blog..i don't like it neither!

kakaka..ko ni kalu bab smash MIL ade aje idea..ops lupe..menantu taik ayam eh..hhahaha..ade2 aje..:P

Eti said...

waaah banyak betul perasaan tak senang nie... so how? hmmm kalau private kan blog, nanti I tak leh drop by :-(

ati_emylia said...

Salam,

i silent reader ur blog....hopefully bukan tergolong dlm unwelcome reader tuh la yea...

emy

S.u.F.e.e said...

dear all:

no.. bukan u all laa.. hehe
thanks for drop by at my humble blog anyway

ezia adila said...

la..puan jangan la privatekan..:( sy baru nk mengikuti blog puan.. tp..owh, adakah saya pembaca yg tak diundang tu???? yehaaa~ harap segala perasaan tak senang tu cepat nyah dr puan:)

S.u.F.e.e said...

ezie:

jgn gediks bole, takyah nak teraser.. takde kene mengena ok :)

shuhada said...

okey jugak private...

tapi daku mesti di jemput okey...jangan lupakan daku time beli ipad tu...ku nak satuuuuu..present birthday okey...

hhehehe