Sunday, 20 March 2011

Pimples!!


Banyak dgr review pasal miyami compact powder ni, rata akan puas hati


Tp tidak pada aku. Kulit muka yang sedia parah ni mula jahanam noks bila mister jerawat sebesar rumah mula tumbuh sejajar dengan pembangunan rumah2 kos rendah uwaaaaa.

Rasa2 mcm xleh nak pakai compact powder kot, ritu x pakai dlm few weeks muka mcm reda sikit


maka terpaksa berbalik pada meteorites aku hrmph!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.




4 comments:

Dda Ly said...

owhh saye suke belog iniii...:) meteorites tu ape ye wak? :)

meh ke rumah..
~kisah anak²~
keep in touch ye..♥♥♥

CikW4nKemb4ng said...

Dda Ly

meteorites tu mcm finished powder, dari Guerlain :)
thank u for coming

Rin_Aff said...

tak pernah lihat ler meteorites sblm ni...
jakun sekejap...(^_^)

CikW4nKemb4ng said...

heheh

takpe2, cwk dulu awal2 jumpa pun jakun gak
rs nak makan, cam candy ho ho