Wednesday, 25 May 2011

Dua kali

Fuhh

Dua kali mommy jadi mc gyver rini
First sbb kecuaian senirik
Terkunci bilik n kunci bilik dlm bilik

Second bila si dadam ngamuk
tiba-tiba je, bila mommy nak gi keje
Bole la plak dia fikir nak kenekan mommy
Dia dgn suka sukinya lock kan lg skali
Bilik mommy... UargHHH!!
baruuuu jer aku boleh pecahkan pentu itu
Tahu plak dia enbag mommy still dlm bilik
So, terpaksa lg skali cungkil engsel pintu
Lepas aku dah leh bkak pintu
still rengek2, pastu tido!!
Jarang dia mcm ni... Haihhh

First time cungkil ada sedikit accident pada ibu jari,
kali kedua dah expert hehe
Agaknya pencurik2 tu pon kene asah juga ye bakat2 nak pecah rumah tu
Susah ooo nak pecah pintu
Apalagi dengan kederat pompuan neh

Tp selalunya pencuri2 ni pecah rumah
Dorang ada pengaruh pill or khayalkan?
Tu sbbnya gagah laksana badang
Maybe jugak ada amalkan ilmu2 tertentu, as:

1. Kene be*rak or kencing dulu dlm rumah yg dia nak rompak tu

2. Kdg ada jugak yg nak kene makan or minum sthing dr rumah tu.

Eh, apsal dah ke laut neh!?




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: