Wednesday, 18 May 2011

Take home exam!!!

woahhhhhhh......

sempat ke siap ni.. takpe2, tarikh napas dalam2.... lepas... tarik napas dalam2.... update blog lah, hehehe... bole? bole la eh... (fuhh...fuhh, mudah2han sempat la tengok nur kasih siap keje aku, nak kene hantar esok neh, mati aku, mati matiiiiiii...)


eh, jom layan gambau buah ati saya :)...



sorang 6 yrs old, another one is 3 yrs old, but then people like to claim them twins... hehehe Abam akan buat muka borink and said "yeahh... I got that all the time, tq!!" hehehe.. yes Danial is twins, not with Adam, but with Damia



and... this lil' fellow, Damia



time dekat HK, ramai pulak china2 yang mintak nak amek gamba ngn dia.. tepi train, depan lift dalam MTR (dah la approach aku pon ckp chong cheng chong cheng, yes dkt dahi aku ada tulis aku pandai ckp cina). Haih kakak, apo nak buat, mata tu dah sepet bebenaw, tu yang org ingat long lost niece...



Dadam, yang selalu bajet diva!



and oo yea.. see this clips?


murah gila amat ok, kat sini, satu ketul tu kalo tak silap aku below 10 hengget duit kita. tu yang aku borong banyak gila sbb kat mesya maybe ranging 20-35 hengget kot seketul, tu pon yang kecil. time tu, semua size aku angkut.. supaya senang anak2 aku nak buat sepah kat rumah! ^_____^







huh... just cant appreciate this ride aku mmg gayat and seriau gila time naik tu.. mcm2 aku fikir, tanak la mati dalam lautan hk tu kan.... pergh... seyes takle nak appreciate!!





chiow!



2 comments:

zu said...

Sufee,

comey blog mu... huhu.. i like it... anak2 mu apatah lagi, memang comey2 blako.... I miss U... muwahahaha..

*maza, please jangan jelous...

WaNNi said...

damia pandai pulak posing ngn org tak kenal. mana tau satu hari nnt jd celebriti/org terkenal :)