Tuesday, 7 June 2011

Argh!!!

stress NM!!


AAAaaaaAAAaAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stress!!
apsal la gatal gi tgk cerita "Rahsia Hati" lakonan Aaron Aziz & Rita Rudaini
ending cam sampah. aku takle terima ok!!
cis cis cis and cissss lagi
nyesal aku ngadap smp 20 episode
nasib baik aku jump gi episode 40, episode yang last
terus mati selera aku nak khatam each episode
dah la hero mati di kaki pelamin.... sedih oiiiiiiiiii

tak sanggup aku dengan ending dia yang mcm gampang
crap la.. nyesal ok tgk Aaron Aziz yang finally jadi tempang
and tak dpt kawen dengan wanita pilihan hati
ape ke halnya laaaaaa nak buat Aaron yang ensem itu tempang?
pastu lumpuh bagai... MATI plak tu last2
tssskkk!! tahu aaa adaptasi novel
ubah kasik happy ending takble ke baiiii
heck la hoihhh... hero mati
hero matiiiiiiiii ok
Aaron Aziz tu mati... apakah? T___T
inikan cerita, jangan buat ending yang menggores hati bleh tak????

takpa2... lepas ni harap2 Stanza Cinta, and Ombak Rindu
bakal mengubat hati aku

tapi

AA paling hensem weh dlm citer Rahsia Hati tuuuuuuuu... help!!
tak bleh terima kenyataannnnnnnnnnnnnn, bole buat ending baru tak?


*ober

10 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hahahahhaaa..aku ingatkan stress ngan tesis..rupanya 'bateri AA'..ekekekeke..

Weiii aku tgh sedih ni..tulun..help..ismahliii..

*Ann..stop it now! :P

bing jie said...

ober mak oiii...hehehehe

Che Kay said...

HAHAHA CWK TAK LEH TERIMA POJAAN CACAT~~ HAHAHA

CM said...

beb ko baru tengok? kat mana? tahun lepas lagi citer tu and aku dah meroyan gila babi pun nonton nya...punya ikut every week sama la mcm aku giler tgk nora elena, tup tup ending sampah! tu citer rosyam noor. kesimpulannya jgn tgk citer rosyam sbb mmg semua ending sampah masyarakat huhu. (tetiba ter flash back emo aku masa tgk citer tu dulu siap bebel2 kat laki aku huhu)

CikW4nKemb4ng said...

ann: hahahahhahah, Aaron Aziz adalah pengubat stress di kala writing up LOL

jan: mmg ober, mmg rs nak sumpah si rosyam nor buat ending mcm sampah

che kay: harus la baiiiii....stress btol bila ending cam gampang, mana leh hero mati, tempang plak tuuuuuu... argh stress sbb di AA

CikW4nKemb4ng said...

CM: aku streaming jer haha, sbb dok gila nak tengok Aaron Aziz tuh la gigih dok google sana sini pasal dia. sblm ni aku so-so je minat AA tu. dah la dalam citer tu dia hensem NM!!! to ending dia mak oiiiiiii... gila gampang!!

stress ok, sbb AA sangat ensomsss dalam citer itu

ieda said...

parok doh saing aku duk gilo ko Seth Tan..dok ngiga ko maza gi katok TB..hahahaha..aku buleh baye la mung kalu angau gak lagu manoh..wakakaka...

CM said...

Sangat la...aku sebulan tak habis meroyan sbb sakit hati dgn ending dia. siap tersungkur bagai kan...perlu keeeeee!!!yer la mmg sgt hensems n macho n spt biasa lagak2 comels dia tu as usual la...

CikW4nKemb4ng said...

ieda: hahahhaa, para suami pasrah doh da dengan penyakit2 isteri hok dok mabuk nora elena, setiap twitter n FB akan meriah setiap kali lepas NoraElana punya siaran. lepah ni semua citor AA akan ku tengok!!!

CM: itu la pasal, aku stress gila siap nak gedik2 menepung tawa bagai.. ending mcm haprak, aku takle terima laaaaaaaaa. patut dia buat la si lia tu kawen sekejap ngn si syamir tuuuuuuuuuuu..adeh la

Salina said...

Kat mana bleh dapat 40 episod tu ye.