Wednesday, 6 July 2011

Bag raya

perlu tak? yes. perlu sbb dah lama tak veli bag
bag ai dah kusam n tidak berseri lagi
hehe

skrg, now, currently
saya sudah pulih sbb mcm ada harapan utk bag baru
no no, sbb takmo citer bende2 sedeh.
lepas luahan rasa itu hari
saya feels better
thanks for your concern :)

so, napsu utk memveli adalah sangat tinggi skrg
(agak2 ada org nak beli endbag lama aku tak?)
tolong menolong sesama insan kan?
pastu marilah membantu saudara mu ini utk membuat pilihan
wpun hati dah ada yang ditarget2

ok, mulakan dengan wristlet. dulu tak minat sangat. tp lama2 rs mcm banyak plak gunanya bende ni. sbg contoh, gi makan bekpes ujung minggu. takyah haku nak angkut the whole bag kan? gi pasar ke, kan ke senang? or err... terlalu duniawi kah. ohhhh... aku insan yang lemah.



selepas itu. berkenaan bag coach. cik kristin ni mcm lawa la plak. hajat hati dah tanak angkut coach. tp this kristin (esp this two colours) adalah sangat memanah pandangan mata haku. kaler mana better? this one...


or this one??


tapi kan... tapiii.. tapi, sbnrnya dah laaaaaama target cik sukey guccisima neh. haih. tp bila tgk yang lelain di atas n harganya adalah sesuai dengan status ekonomi hari ni, bole ai jimat kan? tp cik sukey itu adalah sgt tidak bole resist. dah lama ai jadi secret admirer. (mesti CP bising sbb aku nak beli gucci jugak ok ok, last one promise!)


shantek kan??? yang seasonal mcm coral tu pun mcm lawa jugak. ke tan? ke ebony?
arghhh... help!!







yang ni plak? cik belvedere?
ini utk reward abeh PhD heh...
aminnnn...



ok, cukup utk sesi berangan di pagi hari.
sambung buat keje



P/s:
1. CP, rindulah, cuma tatau bila suitable time to talk!!
2. Ann, thanks babe. wish u the very best of luck too, having a distance with your love one is kinda tough babe.

7 comments:

bing jie said...

p...berapa yg belvedere tu? ambo pun berkenan jugak. reward utk wat master...hehehehe

S.U.F.E.E.N.A.N said...

You are most welcome..babe..:)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Ops..sowi babe..I kinda blurring to suggest which one is the most tip top raya bag..all are cantek banget!!

Raya..bermaknakah ia tahun ini..tanpa mereka di sisi..?OH Allah..give me strength..

mast@work said...

holaa dari kyoto,

nampak kat twitter... sampai kat sini.. salam perkenalan

CikW4nKemb4ng said...

hi mast@work

thank you for stopping by at my blog.
:) salam kenal utk u juga. (ai dah add u dkt twitter kan?)

Cik Biskut said...

sufee... taste mu lebih kurang akkoooo je...
suka semua di atas....
tapi nak bagi tau... aku pun telah tertewas dgn nafsu ganas ku so tela merembat coach kristin + wristlet kalerr purple tu... hehehehe

mamaDhea said...

hola jugak..

sya pon nampak kat twitter jugak.. hehe..
btw, coach pink (?) sgt shantekk..