Monday, 1 August 2011

Salam Ramadhan


mudah2han tahun ini lebih baik drpd tahun2 sebelumnya. amiin.

tahun ni mcm sexexcited plak haku bila twin dah mula nak puasa. ingatkan susah la nak mengejut sahur bagai mcm daddy dia jer yg lg susah. alhamdulillah. agaknya sbb berdua kot, ada gang. lapo sesama, senang takde dengki2

pastu balik dr school kecoh dpt badges dr teacher sbb they all antara yang fasting. hehe. vangga betul dorang. aku pon tumpang sonok. but for the first day, posa sampai 12tgh hari jer la pon. tak sampai hati nak suruh poser penuh. maybe sok lusa drag to 2-3pm before they start full fasting. mudah2han.

well... bila twin dah mula puasa, terus rs cam how time flies. dolu2 still baby lagi, kejap je rs dorang dah bleh bjalan n pot pet pot pet. and now, dah buleh jd member n when mommy ask for help, they will be more than happy to contribute. alhamdulillah. mudah2han jadi abang n kakak yang baik. bila dorang dah besa, maknanya, umurku juga sudah bertambah. haih. mcm takle terima knyataan jer, rs cam masih muda n belia #pangggggggg. tp quite worry bila this past few days di damia manjang dok ty pasal mati n tanak jadi grown up. apesal ek? jenuh haku nak explain.

apa2pun, seb baik baju raya semua dah settle awal2. tinggal finalize kuheh2 ghaye jer. tu pun dh ada potential supplier. kire oraitle tu. bole fokus terawih. azam nak terawih penuh n dekat surau. previous years susah nak tinggal di dadam tu. this year hopefully mampu dan diberi kesihatan tubuh badan.

PhD? kite bincang lepaih ghaye nuu




1 comment:

Che Kay said...

Selamat Berpuasa Cik Wan Kembang~~~ =)