Monday, 31 October 2011

Ariani Galore...SALE!


this 4 items is NEVER WORN, just bought it before Aidilfitri 2011,
worth retail price at ARIANI boutique is RM200-350, depends on swarovski amounts

check out the my price!!!


ARIANI 1 RM90
gold color
swarovski is embedded on the flower itself
size:L (face)
booked for Na







ARIANI 2 RM90
SOLD






ARIANI 3 RM90
booked for Na






ARIANI 4 RM90
SOLD







***************************************************************************
ok, this items has been worn once!

PEARL HAYA rm40
P2L(S)


D'HAJA RM30
booked for iza nordin







ARIANI 5 rm35
booked for roseazmi




ARIANI 6 rm20

booked for intan


ARIANI 7 RM15
sold to Noridah







ARIANI 8 - rm15
sold to Noridah









ok guys, pls email me yeah
sufee[dot]suhara@gmail.com

p/s: kesan kedut adalah sebab ianya telah dilipat lama and dibiarkan dalam lemari, sekian.




enjoice!

Friday, 28 October 2011

Sapa bole tolong saya?



tskkk.. feel really2 bad about this. but lets see weather it is salvageable or not.

All this skin care.. sapa berminat? bole pm aku or comment kat sini. harga seriously negotiable since aku mmg nak let go murah2, lagipun dah tak ingat dah total price dia. all items price will be in the range of RM40-60/set. basically almost all items have been used at least 10-30%. I just want to make myself feel better, err.. tanak rasa membazir sgt, heh. Maka, sesapa yang bercadang utk try mana2 skin care n want to get it with extremely cheaper price, pls have a look.



set 1: Shadira skin care
booked for azza
rm50



Set 2: Jurlique



set 3, Olay Regenerist
booked for aslynda jane
rm60



and this is all the FREE gift.....you can choose whichever item you want together with the purchase


MAC prime make-up base
free gift for azza



Nutox serum


free gift, so never been used
free gift for aslynda



etude house BB cream, worn less than 3 times
booked for Kerry



Body Shop Mineral Powder
color: rose ivory
rm45







err.. aku amek gambo pakai camera cabok. quality gambo adalah tahap annoying



email me
sufee[dot]suhara@gmail.com



lepas ni, autumn closet cleaning.... peminat2 ARIANI, stay tuned!!

Tuesday, 18 October 2011

New Addition



lamaaaaaaaaaaaaaa dah tunggu, finally!! dapat jugak..
selamat datang ye, cik celine...










jom buat keje dengan penuh momentum (sangat).. ayuh!!


p/s: CikPuling... nt bole ronggeng sesama bersama2 cikbittersweet ni yeh

Thursday, 13 October 2011

can't wait


arrragggghhhhhh....... how's romantic is that...





"I vow to love you and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other."



...melted!

Wednesday, 12 October 2011

My current status...







Permanent Head Damage...........................





PHD = ??



true?
Yes?
No?





















uwaaaaa!!!!














how I wish that I could ever end this journey up..
tskk!!





Sunday, 9 October 2011

Pengantin Baru



Last weekend was my cousin's wedding. Me having a great time and alhamdulillah everything went well. Hopefully the newly wed live happily ever after, Allah bless :). Dah lama pon they are together, mula dari mrsm jasin, then ke kolej mara banting sesama, pastu ke TCD n RCS di dublin pon sama2, sampai lah time keje, both of them keje dekat dublin.


majlis akad nikah..




my cousin, merangkap pengantin lelaki yg sampai lambat :p


time ni tok imam tanya dia "ini isteri ke berapa??" hahaha..
kitorang seme tergelak tp pengantin laki sengih pon tak, nebes agaknya





cousins lagi..
aku sorang je dah kawin, yg lain adalah single mueheheheh


muka hepi sbb dah selesaiii


aku tak amek gambau ngan pengantin perempuan..
tp amek gambau ngan akak dia boleh? hahahah... tumpang glemer datin!



ok, nak balik dah


Congratulations Aboy n Miza...Allah bless u both, aminnnnnn...

Thursday, 6 October 2011

Value added products..


kenapa lama tak update blog? (as if ada reader jekk). sbb aku malas. sbb rs mcm tak cukup masa untuk buat keje hakiki so kalo update blog rs sangat bersalah. padahal tak siap2 pon keje aku tu. read:ada unsur2 penyembunyian fakta sebenar di situ.

so, kita bersesuaian dengan tajuk blog, aku dengan nekadnya, membuang sedikit waktu (yg sepatutnya diperuntukan untuk bergaduh #lagi dengan bendahari) hari ini bagi menepek gambau2 value added accessories yang aku ada. well, biase la. tgk org pakai lawa, terasa mcm nak jugak khennn, tp bila sendiri pakai rs mcm smeagollll yg nak cuba pakai abaya. rimas ok, tertarik sana, terlekat sini, tak selesa itu tak kene ini, heh.. kalo dah bangsa serebeh tu mmg la

dulu time2 muda #bergelarmahasiswi aku suka kumpul bende2 alah ni. nak jadi vouge kekdahnya. pastu, bila dah stat keje n kawen, bermula la propaganda poyo yakni di tangan n jejari ku hanyalah untuk hiasan2 yang diberi oleh sang suami #pttuiii. ok. bole muntah.aku paham. tp ternyata propaganda itu hanya bertahan beberapa ketika. penyakit mengumpul gelang/cincin ni semakin menular dan meningkat lg. Apalagi seruan ini mendapat sokongan si suami. hak hak.



#beli mcm la aku ni ada 4 pasang tangan dan 40 ketul jemari.
















anda suka tak? aku suka. suka kumpul... muahahahhaa.