Sunday, 9 October 2011

Pengantin Baru



Last weekend was my cousin's wedding. Me having a great time and alhamdulillah everything went well. Hopefully the newly wed live happily ever after, Allah bless :). Dah lama pon they are together, mula dari mrsm jasin, then ke kolej mara banting sesama, pastu ke TCD n RCS di dublin pon sama2, sampai lah time keje, both of them keje dekat dublin.


majlis akad nikah..




my cousin, merangkap pengantin lelaki yg sampai lambat :p


time ni tok imam tanya dia "ini isteri ke berapa??" hahaha..
kitorang seme tergelak tp pengantin laki sengih pon tak, nebes agaknya





cousins lagi..
aku sorang je dah kawin, yg lain adalah single mueheheheh


muka hepi sbb dah selesaiii


aku tak amek gambau ngan pengantin perempuan..
tp amek gambau ngan akak dia boleh? hahahah... tumpang glemer datin!



ok, nak balik dah


Congratulations Aboy n Miza...Allah bless u both, aminnnnnn...

6 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

eh kazen akak kawen dgn adik isteri Dr Muzafar ke??

CikW4nKemb4ng said...

kerry

iyo. tp tak sompek amek gambo dgn pantin fonfuan hehe kejis kan? ;p

mast@work said...

sedara angkasawan la ye ko ni.. hehe..

weh, gambor last tu ada dah ciri2 datin :P

Khairiyah aka Kerry said...

hahahaahhahaha.bengang pengantin sume luru kat kakak dia :p :p
eh dah datin eh dia.baru tahu.haha

sukasuki, pjaya said...

akak.. sy dh lama jd silent reader.suka baca perkembangan twins akak..they r sooo adorable! pernah jgk 2,3 kali terserempak akak kt alamanda :p

keciknya dunia ni.. kazen akak dr ruzaimi ramza tu my ex-schoolmate kt maher dulu..

krm salam kt pengantin baru :)

CikW4nKemb4ng said...

mas

hoih... aku ni rakyat jelata jewwww (haha, mesti ko nyampeh)jauh lg nak amek pangkat sedara diewww

kerry

haha, most la.. but then the groom herself also stunning :p, it just that on that day, the newly wed of course bz with their shooting

sukasuki

series??? pnah terserempak? *gulp* harap2 akak presentable n tak selekeh mak enon haha