Friday, 28 October 2011

Sapa bole tolong saya?



tskkk.. feel really2 bad about this. but lets see weather it is salvageable or not.

All this skin care.. sapa berminat? bole pm aku or comment kat sini. harga seriously negotiable since aku mmg nak let go murah2, lagipun dah tak ingat dah total price dia. all items price will be in the range of RM40-60/set. basically almost all items have been used at least 10-30%. I just want to make myself feel better, err.. tanak rasa membazir sgt, heh. Maka, sesapa yang bercadang utk try mana2 skin care n want to get it with extremely cheaper price, pls have a look.



set 1: Shadira skin care
booked for azza
rm50



Set 2: Jurlique



set 3, Olay Regenerist
booked for aslynda jane
rm60



and this is all the FREE gift.....you can choose whichever item you want together with the purchase


MAC prime make-up base
free gift for azza



Nutox serum


free gift, so never been used
free gift for aslynda



etude house BB cream, worn less than 3 times
booked for Kerry



Body Shop Mineral Powder
color: rose ivory
rm45







err.. aku amek gambo pakai camera cabok. quality gambo adalah tahap annoying



email me
sufee[dot]suhara@gmail.com



lepas ni, autumn closet cleaning.... peminat2 ARIANI, stay tuned!!

6 comments:

Che Kay said...

amboih! meriah nyer~

azzamoro said...

aku dah emel kau

keen said...

wah, how come ko bleh try byk2 skin care ni eh? pehtu xsesuai ke haper? olay regenerist tu pun x hokay ke? ingat baru nk try..
hmm..ko biasa wat facials x? ada sorg beautician yg aku penah jumpa ckp, sblm kita try any skincare, try buat facial dulu..so bila kita try any skincare nnt senang nk absorb and nmpak kesan dia..xtau la aku xpenah try lagi, baru nk try ni..huhu

Husna said...

akak,
yg set olay tu akak nk let go brp?
nk seklai dengan SKII tu hehehe..

Anonymous said...

pie..aku hilam no hp mung..missd call aku smula
*mek anne*

CikW4nKemb4ng said...

keen, yep aku try n tak sesuai. muka aku cepat respond dia, 2-3 hari dah tumbuh macam cendawan hrmpph!!

mc anne,
me email aku no mu semula