Monday, 21 November 2011

Tahniah HarimauMuda




woahhh... tak pernah rs se-inspired sebegini rupa. puas hati ok, #harimauMuda mmg membanggakan. even kalo dorang tak menang pon, still... apa yang aku tgk dorang berjuang habis2san.. pegi mati dengan semua tekanan n gangguan2 emosi yang cuba dilemparkan oleh rakyat2 pasukan lawan yang sungguh physco and tidak bermoral takbertamadun, cayalah harimaumuda!

the best thing was, when the final score by Badrul (even though penalty) tp seriously, the is the best moment ever, esp when jiran aku kiri kanan pon jerit sama, akakakka... semangat sungguh rasa. tapi tell you, sepanjang additional times tu sungguh aku tak tenteram n sakit jiwa raga n perut n kepala. berdebau wehhh. mcm la aku yang main. aku time penalty, aku tgk tibi sambil mute n view kot celah2 jari jewwww. hahaha. punyala tanak terima kekalahan sebenarnya. apalagi kalah dengan hindon

apa2 pun, kemenangan semalam pada aku sangat menyelamatkan maruah, dorang kan kekadang tu ada yg anti mesya tatau sebab kejadah. mcm2 hal. tp berlambak jugak yg dok menebeng kat mesya ni nak carik rezeki. luckily ada juga sekupang dua yang mmg betul2 baik n pleasant, tp yang kebanyakannya tu.. hrmm.. nilai la sendiri. nak jugak bawak pangai2 yg x bermoral n mentality sampah tu

apa2 pun syabasssss untuk team negara. tak sia2 aku tunggu smpi abis. semangat ok! sbb apa? sbb bermain dengan penuh maruah n sikitpon tak terusik dengan phsyco2 dari sana. mak vangga!!!


No comments: