Wednesday, 29 February 2012

Last 2 pieces fareeda scarf to let go

Ok

Terpaksa declare jodoh mmg takde ngn fareeda scarf ni, dahla nk dpt warna2 yg cantik susah n manjang sold out jer. Dahtu org beli aku pon beli, org len pakai lawa aku pakai muka cam pinggan *ok rasa nk terjun bgnn skrg jugak*. Seriously bentuk muka haku mmg tak sesuai. Ada saje yg aku irritate! sudahnya balik2 dok pakai tudung2 typical, sungguh2 la x stylo. Apalagi nk berselendang bagai, lupakanlah je niat tu

Asalnya that day beli 4 helai all together, 2 of it, dh lama jual, n for the god sake i want to keep this last 2 pieces, hoping that setiap kali fareeda klua new collections aku x kan menggelupur nk mbeli. However hasrat aku tersasar, harapan tggl harapan when this 2 pieces scarf also tersadai tidak terusik lgsg dlm ghobok aku T_____T. So dengan lafaz bismillah aku no jual dengan harga rm140 each, sbb mmg brand new harga asal is 170 ke 190 aku tak ingat n maseh dara yeeww



So pls, anyone interested email aku (sufee[dot]suhara[at]gmail.com)


Fareeda colorful
SOLD





Fareeda animal print
SOLD




*price stated is excluding postage



- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, 27 February 2012

Proud mommy

It's good to start this week with this report..

Well done abam, damia wont forgive me if she manage to see this entry, btw her assessment is next monday, a bit later compare to abam.. Hehehe love them both (mommy dulu bengap maths)
- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, 16 February 2012

Hari ini

Great

Mulakan hari ni dengan sedih
And akhiri hari ini juga dengan

Ya,
Terima kasih utk mereka yg

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tuesday, 7 February 2012

Poplook blouse to go

Godek2 closet smlm (eceyhh sejak bila la plak aku panggil closet??) tjmpa baju ni, lama gila tak nmpk hoiiihh! Knp eh??

Haha... X nmpk sbb now aku dh 'gems', maka haku decide nk let go this 2 blouses from poplook, pakai skali jer hew hew...


Blouse #1 RM 25
Band Blouse
SOLD







Blouse #2 RM25
(Brenda Blouse)

SOLD




**price stated is not including postage rm5

Sapa yg bminat sila emel mak ye noks (sufee.suhara@gmail.com), best price punyer jgn nk speku, sila ty dulu

If u want to see the real pic by the poplook's model, maka sila la ke poplook website, korg tgk aku yg pakai kalu, takut plak korg terjun bangunan hahaha

cheers!


- Posted using BlogPress from my iPhone