Wednesday, 29 February 2012

Last 2 pieces fareeda scarf to let go

Ok

Terpaksa declare jodoh mmg takde ngn fareeda scarf ni, dahla nk dpt warna2 yg cantik susah n manjang sold out jer. Dahtu org beli aku pon beli, org len pakai lawa aku pakai muka cam pinggan *ok rasa nk terjun bgnn skrg jugak*. Seriously bentuk muka haku mmg tak sesuai. Ada saje yg aku irritate! sudahnya balik2 dok pakai tudung2 typical, sungguh2 la x stylo. Apalagi nk berselendang bagai, lupakanlah je niat tu

Asalnya that day beli 4 helai all together, 2 of it, dh lama jual, n for the god sake i want to keep this last 2 pieces, hoping that setiap kali fareeda klua new collections aku x kan menggelupur nk mbeli. However hasrat aku tersasar, harapan tggl harapan when this 2 pieces scarf also tersadai tidak terusik lgsg dlm ghobok aku T_____T. So dengan lafaz bismillah aku no jual dengan harga rm140 each, sbb mmg brand new harga asal is 170 ke 190 aku tak ingat n maseh dara yeeww



So pls, anyone interested email aku (sufee[dot]suhara[at]gmail.com)


Fareeda colorful
SOLD





Fareeda animal print
SOLD




*price stated is excluding postage



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Atiqah Adnan said...

Fareeda colourful ade lg x? Mau yg itu email me klu still ade k ni email noratiqah@tm.com.my (sorigune email keje yahoo jrg buka) TQ