Wednesday, 28 March 2012

hasrat

ermmm.... mcm nak beli ni jer..


*




*


*




*



*


*

*

*
*
*



(yes LV nak, LV!!...yes I know, am not a fan of LV!!)

Nama saya, Monogram ldylle Romance m56701 (sepia)!! Saya dah lama ada di pasaran, tp cwk malu takleh nak gebang yang dia suka saya... sbb, sebelum ni dia kan ckp dia tak suka elbi... tp kali ni dia sudah jatuh itu chenta sama saya wewowewoooooo... tapi tak mampu.

but somehow... actually nyer.... for this time being, yang nak dibelinya adalah yang ni..... woot wooooooooooooooooooooottt!


best tak best tak best takkkkk??tapi refill dia quitttte mahal jugek ehh, ingatkan kat UK jer mahal heheh.apa, rs nak lempang?? hehehe.. ini adalah kata2 orang yang kurang mampu (ke malas?nak wat kofi fun malas tawwww). ko banyak duhet, dok diam2 :D. maka, ni la ghupe refill dia (mcm la org tatau khennn)



ok, hasrat sebenar adalah nak cerita, skrg rasa cam nak nangis, sbb.... baru come back from thesis writing seminar, *cough* untuk *cough* penutup kekdahnya, tp sumpah rs nak fengsan..... n kecut perut. mcm jauhhhhh la sangat piawai yang nak sampai. boleh ke aku nak wat up to that expectation, target untuk dpt distinction nehhhhh (tak agak2!) biase lllerrr... angan2 kene la jauh kan, *hantuk2 kepala*


T_____T

Monday, 19 March 2012

Can you spot anything...



ALL is SOLD

that might interest you?
With cheaper price, bargain price....




***************************************


Have a lookkkkk.....


Almost brand new, pnah tenyeh skali je kot
-RM10

- get it as cheap as RM10 for each item!!


Bobby brown lip colour (ada rs mint) - booked
Stage concealer (new)
Maybeline Eyeliner (used once)



- get it as cheap as RM10 for each item!!


Kose lipstick (use less than 5 times
)-booked
Stage lip color (first from the left is new, second from the left is booked)
Revlon (used once) - booked





- RM10 for each item+free BB cream maybelline
- all items are use less than 5 times

Loreal youth essence (used less than 5 times)-booked
Estee lip gloss - booked
Mousse maybelline



- get it as cheap as RM10 for each item!!
-use less than 5 times


Octard face cream
Stage eye shadow (brown mustard in colour)
Bodyshop mineral powder-booked





**U can get it as cheap as RM10+ free skII cream for each item!!
Simplysiti cream (apatah nama penuh dia, aku lupa)



and

**Pls add RM5 for the postage cost and drop me an email for further inquiries
sufee.suhara[at]gmail.com




- Posted using BlogPress from my iPhone


Monday, 5 March 2012

5 of us..


When i am with you
everything seems to be alright





- Posted using BlogPress from my iPhone