Wednesday, 28 March 2012

hasrat

ermmm.... mcm nak beli ni jer..


*




*


*




*



*


*

*

*
*
*



(yes LV nak, LV!!...yes I know, am not a fan of LV!!)

Nama saya, Monogram ldylle Romance m56701 (sepia)!! Saya dah lama ada di pasaran, tp cwk malu takleh nak gebang yang dia suka saya... sbb, sebelum ni dia kan ckp dia tak suka elbi... tp kali ni dia sudah jatuh itu chenta sama saya wewowewoooooo... tapi tak mampu.

but somehow... actually nyer.... for this time being, yang nak dibelinya adalah yang ni..... woot wooooooooooooooooooooottt!


best tak best tak best takkkkk??tapi refill dia quitttte mahal jugek ehh, ingatkan kat UK jer mahal heheh.apa, rs nak lempang?? hehehe.. ini adalah kata2 orang yang kurang mampu (ke malas?nak wat kofi fun malas tawwww). ko banyak duhet, dok diam2 :D. maka, ni la ghupe refill dia (mcm la org tatau khennn)



ok, hasrat sebenar adalah nak cerita, skrg rasa cam nak nangis, sbb.... baru come back from thesis writing seminar, *cough* untuk *cough* penutup kekdahnya, tp sumpah rs nak fengsan..... n kecut perut. mcm jauhhhhh la sangat piawai yang nak sampai. boleh ke aku nak wat up to that expectation, target untuk dpt distinction nehhhhh (tak agak2!) biase lllerrr... angan2 kene la jauh kan, *hantuk2 kepala*


T_____T

4 comments:

venusfreedom said...

finally! ada jugak cerita cwk kita ni.. i missed all your writings la babe..rajin rajin eh up entry baru..huhuhu

MakcikAnak3 said...

Mak aih 56k? Mati idup semula pun acik tak mampu..huhuu...
Tp cunn nak!!

CikW4nKemb4ng said...

venusfreedom
hehe, tak sangka ade jugak pembaca blog ni :)
tp now tak brp sempat sangat nak menceceh hihi

makcikanak3
err... ko jgn nak merepek bole? kalo 56k aku pon tak bengong nak beli weh. itu no siri kot aku rasa wakakak

MakcikAnak3 said...

eh pesal aku nampak macam ada R je kat m56701 tu???? kahkahkah. tanjat boboiii