Monday, 14 May 2012

Spring Cleaning


Bosan dok rumah, so kemas balik tudung2 yg dah beranak pinak n tunggang terbalik, haih la #Ineedadiversion anyway...


Aku suka pakai syria, senang. So far syria by arzu paling superb n sgt digemari :). Ade juga try an najjah py syria, tp arzu py lg best. Suka shape dia n material dia super lembut (beriya aku pomot heh)

ni seme syria arzu yang aku ada..


Ni inner ber'awning', so far sgt suka inner by de zahra, awning dia kecittt will make ur face slimmer,
err suppose tu lah kan.


Ade jugak try an najjah py awning inner, ermmm not too bad but prefer de zahra lg kott.
Yg kaler pink pekat, light pink n ijo petronas tu nak jual balik, rm20/each sapo ndak?
Ni aku blh paksa laki aku post kan..



Bawal collections n square scarves.

Bawal skang mcm2 kan, nmpk sgt aku ni dh tua, kalo bawal mesti boleh bli dr agent klantan jer, kalo beli kat KL mesti rs mahal la, x setarap bwl akbar la quality x sama la #panggggg (tampal diri sendiri)! Rs mcm dh byk giveaway, tp masih banyak. Ok kat bawah ni nk giveaway lg skali. sapa nak? Ada shawl, ade bawal ada inner arzu n square scarf, sapa nk boleh la comment kt sini. Meh pikap sdr, dlm confinement, takle klua umah lg so urusan pos mengepos adalah malas. nak amek gambo satu2 pon malas :p


nt la kot2 aku rajin aku snap gambo eh

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Anonymous said...

Kak,nk inner arzu awning boleh x? Tp sy di johor.hehe.bila2 akak dh bley ke pej pos,baru akak pos pon xoe.

soleil m said...

salam kakak

berkaitan dgn tudung give away itu, kecik tapak tgn, nyiru kami tadahkan. hehe

azzamoro said...

Sufi, kalau Tie Rack aku nak!! Jgn lupe daku.